top of page

Svenstol S5 - 24/7 Controller - Flame secure

00145
kr28 791.25
På lager
1
Produktdetaljer
Merke: Svenstol

Leveringstid: 24-30 Virkedager - Produksjonsvare

Svenstol arbeidsstoler er elegante, samtidig robuste og solide kontorstoler som tåler hard bruk døgnet rundt. En 24/7 stol er primært til bruk i overvåkings- og kontrollørstasjoner. Stolen er utstyrt med: Komfortnakkestøtte av svart lær som standard, som kan justeres i høyden og dybden. Ryggen kan vinkles opptil 44 grader. Oppfellbare armlener med 30º hellingsinnstilling som maksimerer støtten for albue og arm. Kan slås inn for bedre skrivebordtilgang. Korsryggstøtte med 2 luft kammer for å få god støtte for korsryggen. Puter med kroppskontur som gir komfort og støtte. Høydeinnstilling og justering av hellingsvippe garanterer optimal sittestilling. Vippespenning med vektinnstilling 50 - 200 kg. Flammehemmende: Stoppingen i Flame Secure polyuretanskum noe som gjør den egnet for bruk i krevende situasjoner som f. eks offshore industrien.


UTFØRELSE:

  • Kledsel:
    • Alternativ 1: Ullstoff: Camira Oxygen ullstoff – flammehemmet BS7178 Crib5 – Nakkestøtte i sort hud
    • Alternativ 2: Sort hud – Flame Secure
  • Svenstol 2018 Aluminium tiltbare armlen
  • Pneumatic høydejustering med demper, 44-56 cm.
  • Korsryggstøtte, 2 kammer, med pumpe.
  • Activeplus mekanisme med setedybde regulering.
  • Hjulkryss med 6 føtter og hjul for harde gulv.


ActivePlus

Når vi setter oss ned, beveger vi oss ikke nok rundt. Denne mangelen på bevegelse belaster musklene våre for mye, da de ikke er designet for langvarige perioder med statisk aktivitet. Dette kan forårsake: Muskelbelastning, smerter, en bøyd holdning og for tidlig tap av muskelstyrke. Løsningen: aktiv sitting. ActivePlus -mekanismen oppmuntrer til økt bevegelse. Det aktiverer musklene, forbedrer sirkulasjonen og sikrer at brukeren regelmessig gjør den viktige vekslingen mellom aktive og passive stillinger.

44 graders ryggvinkel

Len deg tilbake og se ting fra et nytt perspektiv og avlast intervertebrale plater og muskler med 44-graders tilbakelent ryggvinkel!

ComfortPlus

En behagelig sittestilling reduserer trykkpunkter, forhindrer belastning og hjelper deg å holde fokus lenger. ComfortPlus optimaliserer fordelingen av trykket når du er i sittende stilling: Fra formen, overflatestrukturen, tettheten, hardheten og cellestrukturen til fjær- og dempingskarakteristikkene til det ergonomiske kalde skummet, er alle aspekter av dempingen designet for å gi uovertruffen komfort. Det maksimerte kontaktområdet sikrer gunstig vektfordeling.

Komfort hodestøtte

Nakken din bærer hodet ditt hele dagen. Hvis du sitter over lange perioder, kan skulder- og nakkemuskulaturen begynne å kjenne på belastningen, noe som ofte kan resultere i smerter og muskelspenninger.

Våre komforthodestøtter gir den støtten du trenger mens du sitter. bare juster høyden, vippen og dybden på puten. I motsetning til de fleste andre nakkestøtter på markedet, kan komforthodestøtten justeres for å støtte hodet i enhver posisjon, noe som gir en merkbar lettelse for nakke og skuldre. 6-veis justering for stabilitet i enhver sittestilling

Svenstol armlen

Spesielt utviklet for Svenstol og 24 -timers stol. Den robuste PU -støtten og støtten av aluminium er designet for flere år med kontinuerlig bruk. Justeringen skjer innen sekunder ved hjelp av en spesialutviklet mekanisme.

Stålramme

Endre stilling ofte, tøff bruk og tung belastning. Våre 24-timers stoler er spesialdesignet i stål for å tilfredsstille de spesifikke utfordringene ved bruk døgnet rundt. Svenstol® har et eksepsjonelt sterkt chassis som har overlevd kollisjonstester. Resultatet: En stol som holder, selv ved ekstremt hard bruk. Rammen er laget av 10 kg stål.

Hjulkryss med 6 armer

For å lage den perfekte 24-timers stolstolen må alle komponentene være designet med tanke på maksimal komfort og stabilitet. Hjulkryss med seks støtteben legger grunnlaget: Den ekstra armen reduserer den spesifikke belastningen på hjulkrysst og hjulene med 20%, noe som gjør Svenstol® overraskende manøvrerbar - til tross for størrelsen. Den stabile basen sørger også for at stolen er svært stabil, selv i ekstreme stillinger

Garanti tid

Svenstolene® leveres med ti års garanti ved normal bruk. Stoler som brukes som 24 timer stoler har 5 års garanti.

Lagre dette produktet til senere
bottom of page