top of page

KFM LED

00045
kr4 550.00
På lager
1
Produktdetaljer
: Glamox

Leveringstid: 14-21 Virkedager - Produksjonsvare

Design: Aleksander Borgenhov

KFM LED ESD er laget spesielt for elektronikkindustrien, hvor elektrostatiske utladninger kan være fatale for elektroniske komponenter. Den er designet for å lede bort statiske utladninger når de forekommer.

KFM LED ESD har en robust metallkonstruksjon med slank form, en fleksibel arm og godt lysutbytte. Fleksibiliteten i leddet mellom hodet og armen gjør det enkelt å posisjonere hodet nøyaktig. Den 127 mm optiske linsen er av høyeste kvalitet, for den beste seeropplevelse. Diodenes kvalitet og nøyaktige plassering gir nesten skyggefri forstørrelse og utmerket fargegjengivelse.


Maksimal fleksibilitet og presisjon

Fleksibiliteten til leddet mellom hodet og armen gjør det enkelt å posisjonere hodet. Den fjærbalanserte armen gir maksimal vertikal og horisontal bevegelse, og blir alltid stående i riktig posisjon. Farge: Svart.

Et håndtak er tilgjengelig for enklere posisjonering av lupelampen.

Standardversjonen er utstyrt med en 3 eller 5 diopter glasslinse. Det følger med en beskyttelseshette for å beskytte linsen mot støv og for å hindre at lupelampen utilsiktet forandres til et brennglass.


LED: Fremtidens lyskilde!

KFM LED er utstyrt med to semisirkulære LED-moduler. Den har en tre-trinns dimmer og slår seg automatisk av etter 4 eller 9 timer for å spare strøm. Lysdioder har en utrolig lang levetid. Diodene i KFM LED ESD har en forventet levetid på 50.000 timer. Det betyr 25 år eller mer ved normal bruk. Du trenger aldri å sk
Lagre dette produktet til senere
bottom of page