top of page
Om_oss.jpg

AGG Kontormøbler AS ble stiftet av Arne G. Gundersen i 1993. Vi er Rogalands ledende leverandør av møbler og innredninger til bl.a. kontorer, møterom, kantiner, fellesarealer/sosiale møteplasser, barnehager, skoler, syke- og aldershjem og leverer offshoregodkjente møbler til flere av de største Rig-selskapene i Norge. De siste årene har vi levert flere prosjekt til videregående skoler, blant annet: Bryne VGS, St. Olav VGS, St. Svithun VGS og Jåttå VGS for Rogaland fylkeskommune.

Vi er et moderne og fremtidsrettet selskap med 5 engasjerte medarbeidere. I tillegg leier vi inn montasjekapasitet ved behov. Vi har også montasjekapasitet direkte fra vår hovedleverandør Svenheim i større prosjekter.

Kjernekompetanse

  • Funksjonelle og designmessige gode løsninger, også over tid og til riktig pris 

  • Kvalitet, både i forhold til produkter, prosjektering, prosjektledelse, leveranse/montasje og oppfølging inklusive reklamasjoner og service.

Vi er en uavhengig forhandler/leverandør som tilbyr produkter fra de beste produsentene i markedet. Produsentene er både norske og utenlandske, bl.a. svenske, danske, tyske, italienske og sveitsiske. Sortimentet er bredt. Som totalleverandør leverer og monterer vi det aller meste innen møbler og fast innredning. Til Bryne VGS ble vi valgt som leverandør for løst inventar av Byggetrinn 1 og 2 – En kontraktsverdi på 22 millioner. 

AGG Kontormøbler AS har satt i gang prosessen med å bli Miljøfyrtårnsertifisert og forventer å være klar desember 2020.

Våre kunder er primært det offentlige og næringslivet. Vi har flere rammeavtaler med kommune og offentlige virksomheter. 

Visjon

AGG Kontormøbler AS er kundens førstevalg innen kontormøbler og innredninger.

 

Foretningside

AGG Kontormøbler AS leverer optimale løsninger ift. kvalitet funksjon og design til det offentlige og næringsliv.

 

Målsetning

AGG Kontormøbler AS ønsker å være den foretrukne totalleverandøren for kvalitetsbevisste bedrifter i Rogaland. Vi skal skape innovative arbeidsplasser med produkter av høy kvalitet, ergonomisk riktig funksjon og moderne design. Vi skal til en hver tid være oppdatert, ha de beste produktene på markedet og de beste løsningene på våre kunders problemer og utfordringer. Vi skal skape gode arbeidsmiljøer hos våre kunder og økt trivsel blant deres ansatte.

Verdigrunnlag
AGG Kontormøbler AS kjennetegnes av følgende verdier:

  • Kreativ, innovativ og nytenkende

  • Rådgiver, løsningsorientert og hjelpsom

  • Behandler alle med respekt 

  • Profesjonell og seriøs 

  • Til å stole på – holde det vi lover 

bottom of page