Standard Whiteboard leveres med en naturanodisert aluminiumsramme og grå plasthjørner, eller en hvit anodisert aluminiumsramme med hvite plasthjørner. Begge kommer med en matchende pennehylle.

Forbo Bulletin board med anodisert aluminiumsramme. Den porøse overflaten lukker seg igjen etter du tar ut tegnestiften, noe som gjør den svært varig. Finnes i 12 ulike farger.

Osnes korktavle, en klassisk oppslagstavle i naturkork med naturanodisert ramme i aluminium. korktavle Leveres med lys-grå plasthjørner som standard, men kan også leveres med attraktive gjærkappede hjørner.

Lintavle, en klassisk oppslagstavle med linmateriale, og naturanodisert ramme i aluminium. Lintavle leveres med lys-grå plasthjørner som standard, men kan også leveres med attraktive gjærkappede hjørner.

Mood glasstavle er en minimalistisk, stilren og magnetbærende skrivetavle i glass, som finnes i 24 ulike farger. Glasstavle gir en svevende følelsen forsterkes gjennom de skjulte beslagene og fraværet av ramme.

M5 Conference Cabinet har hvite dører som standard, men er også tilgjengelig i alle våre 24 Moodfarger. Conference Cabinet, dørene er, som alle våre tavler, skrivbare og designet for magneter.

Flippover modell Basic har tre ben med trinnløs justering og en skriveflate i melamin.  Flippover Pro versjonen har de samme egenskapene som Basic, men med en hvitlakkert magnetisk overflate og aluminiumsramme.